Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

novosti

Natrag

Noviteti u Viva salonima - Zidni paneli -20%

Objavljeno: 
15.2.2023

Na koji način osvježiti pojedinu prostoriju bez puno posla i proračuna?

Zidne obloge jedan su od najpopularnijih trendova uređenja koji se vraća u velikom stilu. Društvene mreže preplavila su videa i fotografije samostalnih majstorskih pothvata uz razne vrste zidnih obloga napravljenih na 'uradi sam' principu ili onih već gotovih koje su iznimno jednostavne zapostavljanje.

Zidne obloge izrađene od MDF-a koji je ekološki prihvatljiv, izrađen od recikliranog drva, podiže razinu kvalitete u dizajnu svojom savršenom obradom i strukturom površine. MDF je iznimno svestran i isplativ, što ga čini odličnim izborom za čitav niz projekata. Zbog svoje glatke površine MDF se može lako bojati, rezati i oblikovati, što ga čini idealnim materijalom za dekorativne projekte. Zbog strukture, materijal se drži stabilno čak i pri visokoj vlažnosti i promjenama temperature. Onima koji vole drvo kao materijal u domu sigurno će se svidjeti trend drvenih letvica koje se između ostalog sve više koriste kao obloge zidova.

Postoje mnogi razlozi zbog kojih su drvene obloge tako popularne: svestrane su i multifunkcionalne. Daju prostoru dimenziju. Privlačnost dolazi iz jednostavnosti dizajna, a time i instalacije, činjenice da se mogu kupiti gotove te da mogu biti u skladu s više stilova interijera. Važno je napomenuti da tijekom oblaganja nisu potrebni posebni alati i oprema.

Vrlo su raznoliki proizvodi u pogledu boja, tekstura i modela. Iz tog razloga vjerujemo kako nećete imati puno problema u pronalaženju proizvoda koji se mogu uklopiti u koncept općeg prostora. Radi se o proizvodu koji može izgledati vizualno bogato i elegantno.

Bezbroj je mogućnosti kako iskoristiti zidne panele, na vama je samo da budete dovoljno maštoviti. Pomaknite granice u dizajnu - Odaberite drvene letvice kao dio vašeg interijera. Pronađite zidne panele u Viva salonima i unesite dozu elegancije u vaš dom.

Požurite i iskoristite 20% popusta na sve narudžbe do 31. 1. 2023. te iskoristite besplatnu dostavu za naručen minimalno jedan karton. Cijena po komadu.

Pogledajte sve novosti