Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

uvjeti uporabe

Uvjeti uporabe

Opće odredbe i definicije

Stranice Viva.com.hr u vlasništvu su tvrtke Viva d.o.o. sa sjedištem u Osijeku, Martina Divalta 18, OIB 77771170071. Za vrijeme korištenja web stranica, uključujući i web trgovinu, primjenjuju se ovdje navedena pravila i Uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. Korisnik znači svaka osoba, pravna ili fizička, koja pristupa web stranicama. Pojam korisnik uključuje i registriranog korisnika. Registrirani korisnik znači svaku potpuno poslovno sposobnu osobu, pravnu ili fizičku, koja se registrirala za korištenje usluga web trgovine na web stranicama. Pristupom web stranicama i web trgovini te njihovim korištenjem svaki korisnik ili registrirani korisnik obvezuje se poštivati ove Uvjete korištenja i pristaje na primjenu njihovih odredbi.

Korisnički račun

Korisnik može, ali i ne mora, registrirati se na web stranicama tvrtke Viva d.o.o. Registracija omogućava praćenje statusa vaših narudžbi. Korisnik tijekom registracije (ili kupnje kao "gost") mora dati svoju kontakt e-mail adresu. Nije dozvoljeno korištenje neispravnih ili tuđih e-mail adresa, impersonizacija druge osobe i/ili organizacije ili bilo kakvo drugačije navođenje na krivi izvor sadržaja i komunikacije- bilo da se radi o registriranom korisniku ili gostu. Korisnik je u cijelosti odgovoran za povjerljivost svog korisničkog računa tj. čuvanje korisničkog imena, lozinke i ostalih osobnih podataka te za ograničeni pristup svom računalu i korisničkom računu. Korisnik je odgovoran za sve radnje povezane s korištenjem svog korisničkog imena i lozinke.

Ograničenja korištenja i odgovornosti
Korisnik se obvezuje da neće koristiti web stanice za sadržaje koji šire mržnju i rasnu netrpeljivost, povređuju prava i interese trećih osoba ili unose ili distribuiraju bilo kakav nelegalan software, uključujući ali se ne ograničavajući na viruse, spyware, trojane, ili slično.

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe isključivo uz izričiti pristanak tvrtke Viva d.o.o.

Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja web stranica te prihvaća i koristiti sadržaj web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Viva d.o.o. u potpunosti se odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati zbog uporabe ovih web stranica.Viva d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja web stranica bez prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih izmjena.

Viva d.o.o. neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz nedostupnosti web stranica zbog bilo kakvih tehničkih razloga.

Viva d.o.o. zadržava pravo promjene asortimana i cijena svojih proizvoda i usluga.

Uvjeti prodaje
Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.

Cijene proizvoda izražene su u eurima i uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV). Cijena dostave obračunava se na kraju postupka narudžbe tj. obračuna.

Reklamacije
Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda te kupac ne može reklamirati ovaj segment, budući da zbog specifičnosti proizvoda izged može biti drugačiji.

Dostava
Besplatnu dostavu odobravamo za jednokratnu kupovinu robe u vrijednosti od 398,17 eura. Za svu robu u vrijednosti do 398,16 eura uslugu prijevoza naplaćujemo prema cjeniku, ovisno o kilometraži. Usluga prijevoza odnosi se na područje Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije. Dostavu vršimo isključivo do mogućeg mjesta za pristup dostavnog vozila, odnosno do kućnog broja ukoliko je prometnim uvjetima dozvoljeno.

Zaštita, prikupljanje i korištenje osobnih podataka
Viva d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Viva d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izmjene uvjeta korištenja
Viva d.o.o. zadržava pravo izmijene ovih Uvjeta korištenja bez prethodne najave. Korisnici su dužni prilikom svakog korištenja web stranica, uključujući web trgovinu, provjeriti važeće Uvjete korištenja koji su objavljeni na web stranicama.