Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

novosti

Natrag

Široki izbor tapeta u Viva salonima

Objavljeno: 
23.5.2024

Umjetnost koja krasi zidove - Tapete

Kada razmišljamo o uređenju interijera, često prvo pomislimo na boje zidova, namještaj ili ukrasne detalje. Međutim, često se zanemaruje jedan od najmoćnijih alata za transformaciju prostora – tapete. Umjetnost koja krasi zidove, tapete imaju moć unijeti živost, teksturu i karakter u svaki prostor.

Savjeti za korištenje tapeta u interijeru. Kada koristite tapete u svom prostoru, važno je imati na umu nekoliko savjeta kako biste postigli najbolje rezultate:

  1. Razmislite o proporcijama: Prilikom odabira tapeta važno je uzeti u obzir veličinu prostorije i visinu stropa. Veći uzorci mogu biti neodoljivi u manjim sobama, dok manji uzorci mogu izgubiti svoj učinak u većim sobama.
  2. Igrajte se s kontrastima: Kombiniranjem tapeta s kontrastnim bojama ili teksturama možete stvoriti zanimljiv i dinamičan prostor.
  3. Usredotočite se na akcente: Umjesto da lijepite sve zidove tapetama, razmislite o korištenju tapeta kao akcenta na jednom zidu. To može dodati vizualni interes i istaknuti određeni dio sobe.
  4. Razmotrite praktičnost: kada birate tapete, razmotrite praktične čimbenike kao što su održavanje i trajnost. Na primjer, u prostorijama s visokom vlagom, kao što su kupaonica ili kuhinja, odaberite tapete koje su otporne na vlagu i koje se lako čiste.

U našim salonima potražite, tapete poznatih brandova: 

Inkiostro Bianco

Inkiostro Bianco je u mogućnosti predložiti potpuno novo ruho za svaku vrstu prostorije, nudeći tako originalna i svestrana rješenja i definirajući novu vrstu projektiranja.

Londonart

Londonart je tapeta koja nastaje u talijanskim tvornicama. Svaka je od njih pažljivo dizajnirana i prilagodljiva dimenzijama vašeg prostora. Veliki izbor uzoraka i obrada omogućuje postavljanje u sve prostore doma, uključujući i kupaonice, pa i prostore tuš kabina, kada, ureda, ugostiteljskih objekata ili javnih prostora. Londonart tapete stvorene su za baš svaki prostor koji želite istaknuti!

Tecnografica

Šarm suvremenih tapeta proizlazi iz spoja dizajna, umjetnosti i dekoracije. Tecnografica proizvodi ekskluzivne tapete sa snažnim scenografskim i dekorativnim učinkom.

Svojom raznolikošću dizajna i tekstura, tapete nam omogućuju da izrazimo svoju kreativnost i transformiramo prostor prema svojim željama i potrebama. Prelistajte kataloge, pronađite svoju inspiraciju i posjetite naše salone.

Pogledajte sve novosti