Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

novosti

Natrag

Vinil podovi Wineo LVT: Savršen spoj stila i trajnosti

Objavljeno: 
19.10.2023

Vinil podovi Wineo LVT: Savršen spoj stilai trajnosti

Vinil podovi su postali popularan izbor za oblaganje podova u mnogim domovima, javnim i komercijalnim prostorima. Međutim, među različitim vrstama vinil podova, Wineo LVT se izdvaja kao pravi lider. U ovom članku istražit ćemo zašto su vinil podovi Wineo LVT tako popularni i zašto su odličan izbor za vaš dom ili poslovni prostor.

Elegantan dizajn

 

Jedna od glavnih prednosti vinil podova Wineo LVT je njihov elegantan dizajn. Ovi podovi dolaze u različitim dekorima koji imitiraju prirodne materijale poput drva, kamena i keramike. Bez obzira volite li rustikalni šarm drva ili moderni izgled betona, Wineo LVT nudi širok spektar dezena i boja koji će zadovoljiti vaše estetske preferencije.

Izdržljivost i trajnost

 

Vinil podovi Wineo LVT su izuzetno izdržljivi. Ovi podovi su napravljeni od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na ogrebotine i udarce. Ako i dođe do oštećenja, vrlo lako se zamjene novom pločom. To ih čini savršenim izborom za prostorije kao što su dnevne sobe, kuhinje i komercijalni prostori. Osim toga, ovi podovi su vodootporni, što ih čini idealnim za kupaonice i kuhinje gdje je izloženost vodi česta.

Jednostavna instalacija

 

Jednostavno i brzo postavljanje vinil podova u par sati bez prašenja i prljavštine čini renoviranje svake prostorije izuzetno brzom ibez stresa. Ovi podovi često dolaze s jednostavnim klik-sistemom za postavljanje koji omogućuje brzu i preciznu instalaciju, čak i ako niste iskusni majstor za podove. To znači da možete uštedjeti na troškovima instalacije i uživati u novim podovima. Mogu se polagati na postojeće površine kao što su pločice, laminat te na podno grijanje.

Lak za održavanje

 

Vinil podovi Wineo LVT zahtijevaju minimalno održavanje. Redovito čišćenje usisavačem ili brisanje vlažnom krpom obično je dovoljno da održavate njihovu ljepotu. Ova jednostavnost održavanja čini ih praktičnim izborom za sve koji nemaju vremena za intenzivno čišćenje podova.

Ekološka svijest

 

Wineo LVT podovi također su prijateljski nastrojeni prema okolišu. Mnogi modeli ovih podova su izrađeni od recikliranih materijalai imaju nisku emisiju štetnih kemikalija. To znači da možete uživati u svojim podovima bez grižnje savjesti prema okolišu.

Vinil podovi Wineo LVT nude elegantan dizajn, izdržljivost, jednostavnu instalaciju, laki su za održavanje i ekološku svijest, čineći ih savršenim izborom za bilo koji prostor.

Meku i stopalu toplu površinu za ugodno hodanje, WineoLVT možete pronaći u Viva salonima te stvoriti prostor koji je ne samo lijep, već i trajan, što je kombinacija koju je teško nadmašiti. Za više informacija o modelima i cijeni – kontaktirajte nas na marketing@viva.com.hr.

Pogledajte sve novosti