Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

novosti

Natrag

Zidne obloge kao moderna dekoracija u domu

Objavljeno: 
7.4.2023

Zidni paneli jedan su od najpopularnijih trendova uređenja koji se vraća u velikom stilu.

Na koji način osvježiti pojedinu prostoriju bez puno posla i proračuna?

Društvene mreže preplavila su videa i fotografije samostalnih majstorskih pothvata uz razne vrste zidnih obloga napravljenih na 'uradi sam' principu ili onih već gotovih koje su iznimno jednostavne zapostavljanje.

Najpraktičniji način za one koji traže potpuno novi i upečatljiv izgled u jednom danu: Zidni paneli

Zidne paneli u našoj ponudi, izrađeni su od MDF-a. MDF je ekološki prihvatljiv, izrađen od recikliranog drva, podiže razinu kvalitete u dizajnu svojom savršenom strukturom površine, savršenom strojnom obradom i uravnoteženom distribucijom vlakana. Kao materijal, MDF je iznimno svestran i isplativ, što ga čini odličnim izborom za čitav niz projekata.  Zbog svoje glatke površine MDF se može lako bojati, rezati i oblikovati, što ga čini idealnim materijalom za dekorativne projekte.

Drvo je klasik kada su materijali za uređenje u pitanju i sve više i više su bez njih interijeri gotovo pa nezamislivi.  Onima koji vole drvo kao materijal u domu, zasigurno će se svidjeti trend MDF zidnih obloga jer su izvrsna alternativa prirodnom drvu te odišu dozom elegancije.

Postoje mnogi razlozi zbog kojih su zidni paneli ove vrste tako popularni: svestrani su i multifunkcionalni. Daju prostoru dimenziju i pomažu u stvaranju ugodne atmosfere i nezamjenjivog osjećaja doma. Privlačnost dolazi iz jednostavnosti dizajna, a time i instalacije, činjenice da se mogu kupiti gotove te da mogu biti u skladu s više stilova interijera.

Moć letvica – što sve možete postići s njima

Mogu se pričvrstiti na zid u bilo kojoj prostoriji u domu. Moguće ih je postaviti okomito ili vodoravno kako vam više odgovara. A kako bi u vaš prostor unijeli pravi romantični i stilski šarm, kraj zidnih panela može se fiksirati i rasvjeta.

Zidni paneli vrlo su raznoliki proizvodi u pogledu boja, tekstura i modela. Iz tog razloga vjerujemo kako nećete imati puno problema u pronalaženju proizvoda koji se mogu uklopiti u koncept općeg prostora. Radi se o proizvodu koji može izgledati vizualno bogato i elegantno. Bezbroj je mogućnosti, na vama je samo da budete dovoljno maštoviti.

Montaža zidnih letvica

Važno je napomenuti da tijekom oblaganja nisu potrebni posebni alati i oprema. Vrlo su praktični jer se mogu postavljati i dio po dio, gotovo jednako kao i sastavljanje dvaju dijelova slagalice.

Pomaknite granice u dizajnu – odaberite dekorativne zidne panele kao dio vašeg interijera.

Zidne panele potražite u najbližem Viva salonu i uljepšajte svoje zidove na brz i jednostavan način!

Pogledajte sve novosti